22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: lejátszotta első edzőmeccsét az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: lejátszotta első edzőmeccsét az Érdi VSE

Első edzőmeccsét játszotta a 2021/22-es idény előtt az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely Tokodon szenvedett 3-1-es vereséget az NB II-es Dorogi FC-től.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Átalakulóban van az Érdi VSE, amelytől Farkas Bálint, Földesi Dominik, Molnár Bence és Popov Patrik után Balogh Ádám, Honti Attila, Kócsa Tamás és Szekeres Pál is távozott.

A Dorog elleni találkozón azonban két régi-új igazolás, illetve egy harmadik új szerzemény is bemutatkozott, de több próbázó is akadt az érdieknél.

Pallagi Botond a Balassagyarmatot, Gera Dávid pedig az Iváncsát hagyta ott Limperger Zsolt hívására, mellettük pedig a legutóbb Putnokon játszó belső védő, Gubacsi Zoltán is új igazolás az Érdi VSE-nél.

A találkozó első félidejében ugyan érezhetően a Dorog akarata érvényesült, de az összkép alapján kiegyenlített játék zajlott a pályán. Az ötödik percben Keresztes Krisztián szabadrúgásával ugyan a Dorog került előnybe, de negyedórával később Kollega Krisztián egyenlített. Igaz, bő fél óra játék után Délczeg Gergely újabb találatával megint a Dorog vezetett 2-1-re.

A szünetben sort cserélő hazaiak a második játékrészben érthetően frissebbek voltak, s végig fölényben is játszottak, de az érdi védelem sokáig stabilan tartotta magát. Végül a 3-1-es hazai sikert a 83. percben Girsik Áron állította be.

“Azon vagyunk, hogy valami hasonló legyen, mint két szezonnal ezelőtt, de még az út elején vagyunk. Elsőre egy NB II-es csapattal játszottunk, amely hasznos volt, mert olyan hibák jöttek elő, amik lehet, hogy egy gyengébb csapat ellen nem jelennek meg, de erre való a felkészülés”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki arról is beszélt, hogy a mostani kerethez még többen csatlakoznak a következő héten.

Az Érdi VSE július 3-án egyelőre egyeztetés alatt álló kezdési időpontban az Ercsi úti Sporttelepen fogadja a szintén harmadosztályú FC Tiszaújvárost.

Felkészülési mérkőzés
Tokod: Dorogi FC (NB II)-Érdi VSE 3-1 (2-1)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Varga T. – Gera D., Pallagi, Koós – Révész, Pápai, Kollega
Csereként pályára léptek: Borek, Adorján (a szünetben), Kertész B., Kovács B. (65. p.), Fügedi (82. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Keresztes K. (4. p.), Délczeg G. (31. p.), Girsik Á. (83. p.), ill. Kollega (19. p.)

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email