22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: elkezdte a felkészülést az új idényre az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: elkezdte a felkészülést az új idényre az Érdi VSE

Június 14-én számos próbajátékos részvételéve kezdte meg a felkészülést a várhatóan augusztus elsején rajtoló új idényre az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt az első héten három edzést vezényel elsősorban a próbajátékosoknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első edzésen a tavalyi évi keretből még több játékos hiányzott, akiknek nem volt kötelező az első heti edzésen való részvétel, hiszen többen még pihenőjüket töltik. Az együttes azonban tizenkét próbajátékost fogadott az első edzésen, akiket a héten tesztel Limperger Zsolt vezetőedző.

A legutóbbi idényben 10. helyen végző Érdi VSE már június 26-án edzőmeccset játszik az NB II-es Dorogi FC-vel, aztán július 3-án a szintén harmadosztályú Tiszaújvárossal, majd július 10-én a Váccal, 17-én a Cegléddel, 25-én – a főpróbán – pedig a Balassagyarmattal játszanak edzőmeccset.

A mérkőzések helyszínei és kezdési időpontjai még egyeztetés alatt vannak, ezekről a későbbiekben számolunk be.

Az Érdi VSE-nek eddig négy biztos távozója van, hiszen Farkas Bálint kölcsönszerződése után visszatért az élvonaltól búcsúzó Budafokhoz, míg a Budaörsről kölcsönvett Molnár Bence külföldön folytatja tanulmányait. Rajtuk kívül egyelőre Popov Patrik és Földesi Dominik távozása biztos.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email