22_03_29_erdmost_nincskep

Először tartottak strandröplabdaversenyt Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Először tartottak strandröplabdaversenyt Érden

Nemenként 24 páros részvételével tartották meg Érd első strandröplabdaversenyét a Papi Földeken. A felnőtt B-kategóriás Delta-Park Kupán hat pályán mérték össze tudásukat a sportolók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A felnőtt B-kategóriás pontszerző verseny előtt az U18-as korosztály számára tartottak egy négycsillagos utánpótlásversenyt. A Delta-Park Kupán pedig több érdi induló is volt, így például Zahorszki Lotti és Kiss Lili kettőse, akik először versenyeztek együtt.

Mint megtudtuk, a társházigazda Delta RSE Érdnél épp a jövő héttől kezdődnek strandröplabda-specifikus edzések heti három alkalommal a Papi földeken, ahol Kiss Regina kétszeres magyar bajnok strandröplabdázó, a Delta RSE Érd szakágvezetője tanítja meg a sportág rejtelmeit elsősorban az egyesület teremröplabdázóinak.

 

Eredmények, Delta-Park Kupa
nők:
1. Mester Orsolya–Széles-Neizer Lili, 2. Örményi Annamária–Kirsch Kitti, 3. Dénesi Brigitta–Török Mercédesz, 4. Béni Kitti–Tóth Kinga
férfiak: 1. Pavelcze Szabolcs–Fendrik Márió, 2. Keresztes László–Marosi Gábor, 3. Honti Richárd–Kun Benedek, 4. Filius István–Török Richárd

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email