22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kanizsai vereségével a kiesés küszöbén a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kanizsai vereségével a kiesés küszöbén a 5 Stars

Sima, 10–4-es vereséget szenvedett a férfi futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszását vezető Nagykanizsai Futsal Club vendégeként a 5 Stars Érdi VSE, amely 2 fordulóval a bajnokság vége előtt a kiesés szélére sodródott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A végéhez közeledik a férfi futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszása, ahol már csak 2 fordulót rendeznek.

Az alapszakaszban 10. helyen záró, így a rájátszásra 3 pontot hozó 5 Stars a 9. fordulóban az alsóházat vezető Nagykanizsai Futsal Clubhoz látogatott.

A Zala megyeiek remekül kezdték a mérkőzést a 7 játékossal kiálló 5 Stars ellen. Az első góljukra ugyan négy percet kellett várni, de Kollár Péter gólja után nagyon elkapta a fonalat a házigazda, amely a szünetig 9–0-ra lépett el Szakmeiszter János és Bogyó Károly mesterhármasaival, Kollár duplájával és Józsa Ádám találatával.

A térfélcsere után a 22. percben H. Zováthi Bendegúz szépített, majd 10 perccel később Faragó Bálint, aztán Pintér Olivér és megint Faragó hozta közelebb a 5 Starst, de ez azonban csak kozmetikázásra volt elég.

A hajrában a 10–4-es végeredményt Schuller Ferenc állította be.

Varga László együttese a hatgólos vereségével nehéz helyzetbe került a bennmaradást illetően, hiszen 2 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt 5 pont a hátránya a bennmaradó helyen álló Budapesti Atlétikai Klubhoz képest. Azaz az érdieknek a sereghajtó Hidegkútot oda-vissza le kell győzniük az utolsó 2 fordulóban (minél nagyobb gólkülönbséggel), miközben a BAK a Hidegkút és a Nagykanizsa ellen legfeljebb 1 pontot szerez.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 9. forduló
Nagykanizsai Futsal Club–5 Stars Érdi VSE 10–4 (9–0)
Gól: Kollár P. (4., 11. perc), Bogyó (5., 12., 13. p.), Szakmeiszter (9., 10., 19. p.), Józsa (17. p.), Schuller (39. p.), ill. H. Zováthi (22. p.), Faragó B. (32., 37. p.), Pintér O. (35. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email