22_03_29_erdmost_nincskep

Bősz Anett: A Fidesz nemet mondott Érdnek, Törökbálintnak, Diósdnak és Tárnoknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Bősz Anett: A Fidesz nemet mondott Érdnek, Törökbálintnak, Diósdnak és Tárnoknak

Érdemi vita nélkül söpörték le az asztalról Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettesének, a Liberálisok elnökének Érdre és környékére vonatkozó költségvetési módosító javaslatait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bősz Anett napirend utáni parlamenti felszólalásában emlékeztetett, Érd 2019 előtt 700 millió forint támogatást kapott, de amióta a demokratikus ellenzék átvette a város irányítását, nem folyósították a támogatást.

Bősz Anett beszámolt arról is, hogy a járvány elleni védekezés miatt elvont adók miatt Érd hiány 3,25 millárd forintos. Megjegyezte, Aradszki András jelenlegi fideszes országgyűlési képviselő hiába könyveli el sikerként a városnak járó 777 milliós állami támogatást, ez a hiány negyedét sem fedezi.

Jelezte, a módosító javaslata sok más környékbeli településnek segítség lett volna: a diósdi úthálózat modernizációja, a diósdi városháza felújítása, a tárnoki Szőlőhegyi út és Sóskúti út kereszteződésétől kezdőd útszakasz gyalogos- és biciklibarát felújítása és a törökbálinti zajvédőfal is megvalósulhatott volna.

„Esetleg most Aradszki András képviselőtársam is megpróbálhatná benyújtani ezt a módosító javaslatot, még hátravan egy kör a költségvetési vitából. Talán neki elfogadják. És talán így bizonyíthatná, hogy a helyieket képviseli a Parlamentben, nem a kormányt helyben” – zárta felszólalását Bősz Anett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email