22_03_29_erdmost_nincskep

350-en dobáltak az első hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

350-en dobáltak az első hétvégén

Négy versennyel indult el az Érdi Dartshétvégék programsorozat az ÉRD Arénában. A Magyar Darts Szövetség és az ÉRD-EL Sportegyesület közös szervezésében rendezett versenyeken összesen 350-en indultak, ebből 20-an az érdi egyesületből.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első napon Végső János nyerte az ÉRD-EL Opent. miután 105-ös körátlagot is dobott az elődöntőben 111-es első kilenc nyilas mellett. Második helyen Katona Bence végzett 79,66-os körátlaggal.

Szombaton dupla be-, dupla kiszállós versenyen is jó volt a hangulat, itt a női versenyzők külön indultak, végül Ihász Veronika nyert Bósza Emese ellen a döntőben, míg a férfiaknál Kádár László győzött 76.08-as átlaggal Kovács Patrik ellen.

Az ifjúsági versenyen a gyermekeknél Kiss Ákos, a serdülőknél Szőke Péter, az ifi lányoknál Turai Krisztina, az ifjúsági fiúknál pedig Helfrich Patrik lett az aranyérmes.

A vasárnapi TriTeam verseny is kifejezetten nagy érdeklődéssel került megrendezésre, hiszen 39 trió nevezett, végül a This is Sparta nevű formáció nyert, amely a döntőben 2-0-ra verte az Egyszáááznyolcvaaan nevű hármast.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email