22_03_29_erdmost_nincskep

Történelmi íjászverseny Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Történelmi íjászverseny Érden

Az országos bajnokságra való kvalifikáló és egyben minősítő történelmi íjászversenyt tartott Érd-Ófaluban, a Téglagyár területén a Parkváros Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület. A viadalon a házigazda egyesület 18 íjásza indult, hogy kivívja az ob-n való indulás jogát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A versenyen 18 íjásszal induló házigazda Parkváros Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület 5 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt. Kisjuhász Gábor a felnőtt férfiak történelmi hosszúíj, Gyetvai Attila és Korény Janka a vadász íj, Kovács Regina a fiatal felnőttek modern anyagokból készült történelmi íj, Zsíros Máté pedig a kadet korosztályban a vadász íj kategóriát nyerte meg.

Vajna Balázs az ifjúságiak modern anyagokból készült történelmi íj kategóriájában, Korény János pedig a szeniorok vadász íj kategóriájában lett második.

Bere Ábel a kadeteknél, Katona Orsolya az ifjúságiaknál, Kulcsár Ernő pedig a szenioroknál állhatott a dobogó legalsó fokára a vadász íj kategóriában.

A csapatversenyben az összesített eredmények alapján a házigazda Parkvárosi Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület diadalmaskodott, miután 2003 pontot gyűjtve 35 ponttal előzte meg a második helyezett együttest.

A verseny részletes eredményei ide kattintva tekinthetőek meg, míg az érdieké ide kattintva!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email