22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros a kézilabdaedző fizetésére kíváncsi

22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros a kézilabdaedző fizetésére kíváncsi

Követeljük, hogy Csőzik László hozza nyilvánosságra az érdi vezetőedző és a játékosok fizetését! Feleljen a kudarcért, számoljon el az erre költött töménytelen pénzmennyiséggel - jelentette ki T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke pénteki sajtótájékoztatóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros András közölte, hogy a jelenlegi városvezető „nem olyan régen törvénytelenül nyilvánosságra hozta a korábbi vezetők, edzők fizetését. Követeljük, hogy tegye meg most is ezt!”

Felidézte, hogy az ÉRD korábban hat bronzérmet nyert az NB I-ben, két ezüstöt a Magyar Kupában, és nemzetközi meccseken győzött. „2020-ig volt egy csapat, aztán jöttek ők, és egy év alatt szétvertek mindent. Az utolsó tíz meccsen, amin elméletileg húsz pontot lehetett volna szerezni, kettőt szereztek” – jelentette ki a volt polgármester, aki szerint a fideszes vezetés értelmesen költött a sportra, mert hírnevet hozott a városnak a sok siker, míg a baloldal ugyanannyit költ, de nem a sikerre, hanem a pusztításra.

Korábban itt írtunk arról, mennyi pénzt költött az előző városvezetés az érdi kézilabdára.

T. Mészáros András mondandójára az ÉrdMost.hu megkeresésére Csőzik László a következőt nyilatkozta:

„Én meg azt követelem, hogy fizesse vissza azt a 100 millió forint közpénzt az Érdi Sport Kft.-nek, amit teljesítés nélkül fizettek ki egy számlagyáros fanhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgcégnek kamu sportmenedzseri szolgáltatásokra. Az ügyben 1 éve tettem feljelentést, amikor egy NAV vizsgálat után fény derült rá, hogy havi 5 (!) millió forintot fizettek ki éveken át egy fanhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgcégnek. A megyei rendőrfőkapitányság azóta is nyomoz a százmilliós csalás ügyében.

Követelem továbbá, hogy nyilatkozzon, miért minősítették a szerződésekben az összes játékos és edzői milliós bért üzleti titoknak, eltitkolva a brutális mértékű fizetéseket? Eltitkolva azt, hogy közpénzből béreltek a lányoknak lakásokat Bács István volt fideszes alpolgármestertől és érdekkörétől.

Követelem, hogy mondjon igazat: a korábbi töredékére esett vissza a közfinanszírozás mértéke, 120 millió körüli összeget tesz már csak ki – ami persze még mindig irtózatosan sok. Ráadásul én még szponzorpénzt is szereztem Mészáros Lőrincék cégétől, amire ő képtelen volt, T. Mészáros a mi pénzünkből fizette Mészáros-cég Turulnak milliós értékben játékosmezeket.

Egy pénzszivattyút működtettek TMA-ék, amiből sokan éltek fényűző életet akkorában. Ennek a korszaknak azonban szerencsére leáldozott.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email