22_03_29_erdmost_nincskep

Gyereknap előtt kaptak ajándékokat a tárnokiak

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyereknap előtt kaptak ajándékokat a tárnokiak

Új játszótér készült Tárnok Berki városrészében, a vasútállomás melletti játszótérnél pedig gyereknapra elkészítenek egy változó burkolatú, mezítlábas utat. Hamarosan elkészül az új streetballpálya és zajlik az óvoda és bölcsőde bővítése is – tudatta Lukács László, Tárnok polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Lukács László az Érd FM 101.3-nak elmondta, új játszóteret adtak át Berki városrészen, amelynek elkészítését egy nagyobb fejlesztésben lévő vállalkozó vállalta el.

Emellett már készülnek a gyereknapra és a vasútállomás melletti játszótérnél egy mezítlábas utat készítenek, ahol a gyermekek különböző borítású részeken gyalogolhatnak keresztül. Hozzátette, a munka még zajlik, de gyereknapra mindenképp elkészül.

Beszélt arról is, hogy a nemrég létrejött műanyag borítású kézilabdapálya után a kisiskola udvarán egy streetballpályát alakítanak ki a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének köszönhetően. Ezzel kapcsolatban Tárnok polgármestere ismertette, a műanyag borítás már telepítve van, a palánkok viszont a következő hetekben érkeznek meg.

Lukács László beszélt arról is, hogy a Tárnoki Köz-Ért Kft. lakossági összefogásnak is köszönhetően komoly virágosításba kezdett a településen, hiszen a buszfordulótól a vasútállomásig minden közterületet gondoznak, virágokat, bokrokat ültetnek, a parkban térkövezést csináltak és padokat is kihelyeztek, illetve terveik között szerepel, hogy ősszel fákat is ültetnek.

Tárnok polgármestere az Egészségház elé kihelyezett kupakgyűjtő szív kapcsán arról számolt be, már többször ürítették, a befolyt összegből pedig egy alapítványon keresztül nehéz sorsú gyermekeket támogatnak.

Lukács László emlékeztetett arra is, hogy nemrég hétfői és szerdai rendeléssel újraindult a vérvétel Tárnokon.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email