22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedőket fotóznak Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedőket fotóznak Törökbálinton

Május 26-tól kb. 2-3 héten keresztül készít fényképeket a Fenntartható Városi Mobilitási Tervhez a közlekedési módokról a Közlekedéstudományi Intézet fotósa Törökbálinton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Törökbálint honlapján megjelent, a tervek szerint a város több pontján készülnek hosszú záridős fotók, amelyeken elmosódnak a kerékpárosok és/vagy gyalogosok, illetve a képeken minden gépjármű rendszáma és a benne utazók, továbbá a gyalogosok és a kerékpárosok is felismerhetetlenek lesznek.

„Készül fotó minden közlekedési módról (gyalogosok, kerékpárosok, autóbuszok, buszra fel- és leszálló utasok, személygépjárművek), a forgalomvonzó intézményeknél (áruházak, posta, Városháza, iskolák, Tüdőgyógyintézet) parkoló autókról, kerékpárokról, a vasútállomásról, panorámafotók az M7-es elválasztó hatásáról, a gyalogos felüljáróról, a buszkijáratokról, a Munkácsy Mihály utcai buszmegállóról az összes utcabútorral, valamint a parkolásszabályozó kiegészítő KRESZ-táblákról” – részletezték a torokbalint.hu-n megjegyezve, a fotózások május 26-tól kb. 2-3 héten keresztül zajlanak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email