ÉRD–Hungast Szombathelyi KKA – élő közvetítés

16 órától a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők előtt búcsúzik az ÉRD Arénától az idei szezonra az ÉRD, amely a női kézilabda NB I 25. fordulójában pontszerzés esetén búcsúztatja a Szombathelyi KKA-t az élvonaltól. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Az ÉRD–Hungast Szombathelyi KKA mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

 

Horváth Roland az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan Kopecz Barbarára, Mézes Laurára és Simon Armillára továbbra sem számíthat, illetve a Fehérvár elleni találkozón kevesebb lehetőséget kapó Mód Noémi sem bevethető a Vas megyeiek ellen.

Női kézilabda NB I, 25. (utolsó előtti) forduló
ÉRD Aréna, V.: Felhő, Öcsi, 16.00: 
ÉRD–Hungast Szombathelyi KKA
Az ÉRD kerete:
Győrffy, Györkös (kapus), Paróczy, Csáki, Fekete B., Kiss-Walfisch, Szabó K., Horváth D., Király R., Kóka, Sztankovics, Landi, Kovács B., Kiss D. Zs., Abilda
Edző: Horváth Roland
A Hungast-Szombathelyi KKA kerete:
Balog J., Tomasevics, Christe (kapusok), Kulcsár, Varga N., Horváth P., Bandelier, Szendrei, Mayer Sz., Orbán Adrienn, Pődör R., Forgács V., Wald, Gorilszka, M. Agbaba, Virág
Edző: Marosán György

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

„Nagyon szeretnénk megmutatni a közönségnek, hogy csapatként képesek vagyunk itthon tartani a két pontot! Nagyon fontos lesz a védekezés, és a gyors lerohanások a támadásban! Ezt együtt kell megcsinálni mindenképp, egy csapatként, és a szurkolóinkra is nagy szükség lesz!”

– fogalmazott az ÉRD honlapján Fekete Bozsana.

A csapat kapitánya, Kiss-Walfisch Mercédesz arról beszélt, hogy a Szombathely jobb periódusát szeretnék megtörni, mert a csapat lelkének jót tenne egy szezonvégi győzelem. Ha sikerül javítani az elmúlt mérkőzéseken nyújtott agresszivitáson és védekezésen – amit képesek teljesíteni -, akkor a szombathelyi siker után Érden is begyűjtenék a két pontot az SZKKA ellen.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink