22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: Kőrösi osztrák ellen kezd Szlovéniában

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: Kőrösi osztrák ellen kezd Szlovéniában

A nyolcaddöntőben véget érő Európa-bajnokság után ismét nemzetközi viadalon ragad ütőt az Érdi VSE válogatott tollaslabdázója, Kőrösi Ágnes, aki a szlovéniai Mariborban rendezett viadalon méreti meg magát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Eb után két nemzetközi viadallal, a szlovén és az osztrák pontszerzőkkel folytatja a versenyek sorát az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának játékos-edzője, Kőrösi Ágnes.

A szlovéniai viadalon az Eb-nek köszönhetően a világranglistán 13 helyet javító és a 133. helyre előlépő érdi sportoló a 276. helyen álló 181 centiméter magas osztrák Katrin Neudolt ellen kezd. A süketen született Neudoltot tartják a világ egyik legjobb süket sportolójának, 2013-ban, 24 évesen a világranglista 194. helyén állt.

Kőrösi és Neudolt a hivatalos kiírás szerint május 20-án, a 16 órás program első mérkőzéseként csap össze.

A szlovén versenyen egyébként a nőknél Gonda Daniella, Sándorházi Vivien, Sárosi Laura és Szőke Mónika szerepel a főtáblán, melyre selejtezőbeli veresége miatt Mészáros Petra nem jutott el, míg a férfiaknál Kereszti Zoltán, Könczöl Ádám, Pápai Balázs és Szent-Andrássy Márk sem jutott a legjobb 64 közé.

A versenyt ide kattintva élőben közvetítik!

Szlovén nemzetközi tollaslabdaverseny, Maribor
05.20., 16.00 után:
Kőrösi Ágnes – Katrin Neudolt (osztrák)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email