22_03_29_erdmost_nincskep

Online koncertezik a Patché zenekar

22_03_29_erdmost_nincskep

Online koncertezik a Patché zenekar

Csütörtökön este 19 órától online koncertezik Cséry Zoli és Pákai Petra, vagyis a Patché zenekar. Az ÉrdFm 101,3 Bundáskenyér című műsorában Ba-Nyilas Hajnalka és Urbán Szabolcs sok más mellett erről beszélgetett Petrával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A beszélgetés elején az került szóba, hogy miért indult el egy tehetségkutatón Pákai Petra. Az énekesnő elmondta, hogy ha az éneklésről nem is, de más dolgokról rengeteg hasznosat tanult és nem bánja, hogy elindult a versenyen. Ugyanakkor az is igaz, hogy attól, hogy valaki megnyer egy ilyen tehetségkutató versenyt, még nem lesz feltétlenül énekes. „Ez egy hosszú-hosszú folyamat, meg kell tanulni, hogy hogyan kell egy zenekarral együtt játszani, milyen az, amikor felmész a színpadra és a többi zenésszel együtt lélegzel és gondolkozol. Az csak egy dolog hogy jó hangja van valakinek vagy tehetséges, sok minden kell még.”

A Patché zenekar próbál mindenféle zenét játszani és saját dalokat írnak. Pákai Petra és Cséry Zolival régóta ismerik egymást, de sosem gondolták, hogy együtt fognak zenélni, míg nem egy nap Zoli felkereste Petrát és megkérdezte, mi lenne, ha elénekelné a dalait.  „Csináltunk egy szerzői estet, ami annyira jól sikerült és annyira szerették az emberek, hogy azt mondtuk, hogy ebből muszáj lemezt készíteni.”  Épp most készült el a harmadik nagylemezük és nagyon kíváncsian várják, hogy fogadja a közönség.  Az esti online koncerten még teljes egészében nem hangzik el az album, egy-két számot megmutatnak, de az összes dalt majd élőben szeretnék közönségüknek előadni. Petra elmondta örül, hogy végre tudnak koncertezni, még ha online is, egyébként másfél éve nem léptek fel közönség előtt. „Sokat gyakoroltunk, próbáltunk a koncertre, mert szeretünk felkészülten a színpadra állni és ezzel is megtisztelni a közönséget.”

 

Hallgassa meg a teljes beszélgetést Pákai Petrával!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email