22_03_29_erdmost_nincskep

Új edző a Kárpáti Farkasoknál

22_03_29_erdmost_nincskep

Új edző a Kárpáti Farkasoknál

Eddigi 4 korosztálya mellé jövőre már U16-os és U18-as csapatot is indít a Kárpáti Farkasok. Az érdi jégkorongozók U18-as együttesének Fekecs Norbert lesz az edzője – számoltak be róla a klub honlapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fekecs Norbert júniustól csatlakozik a Kárpáti Farkasok stábjához. A 35 éves diósdi szakember úgy nyilatkozott, nagyon tetszett számára az a jövőkép, amit felvázoltak számára, de döntését befolyásolta az is, hogy diósdi lakosként néhány kilométert kell csak utaznia az Érdi Jégcsarnokhoz.

Fekecs Norbert az utóbbi 3 évben a Vasasnál dolgozott, ebből egyet az U12-es, kettőt pedig az U14-es csapattal, azt megelőzően az Óbudai Hoki Akadémiánál au U14-es és U16-os csapatokat vezette, emellett az U18-asoknál is besegített és a válogatottak programjában is szerepet kapott.

Azzal kapcsolatban, hogy ő vezeti a Kárpáti Farkasok első U18-as csapatát úgy fogalmazott: szép kihívás ezt létrehozni, hiszen ez lesz az első érdi U18-as jégkorongcsapat.

„Még nem volt alkalmam megismerkedni a srácokkal, azt tudom, hogy 30 fölötti a létszám az U16-U18-as korosztálynál. Június elsején fogok kezdeni Érden. Úgy beszéltük, kezdetben az U16-ot és U18-at David Minarikkal közösen fogjuk csinálni és a későbbiekben is besegítünk majd egymásnak”

– számolt be róla Fekecs Norbert, akinek elsődleges célja, hogy létrejöjjön az U18-as csapat, hosszabb távon pedig az, hogy minél több olyan jégkorongozót neveljenek ki, akik akár itthoni csapatokban, akár külföldön megállják a helyüket. 

A Kárpáti Farkasok továbbra is vár minden 2004-2005-ben született jégkorongozót az U18-as csapatába. Jelentkezni a lehet személyesen az edzőknél vagy az office@karpatifarkasok.hu e-mail címen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email