22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedési káosz Érd központban

22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedési káosz Érd központban

Péntek délutánig lezárták másfél héttel ezelőtt a városközpontban a Főnök utcai vasúti átjárót. Aki megszokásból közlekedett arra, az nagyot került az Esküdt utca felé, pénteken délelőtt azonban ez az útvonal sem jelent alternatívát azoknak, akik az Alispán-Mária utca felé szeretnének behajtani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint megírtuk, május 3-án ideiglenesen lezárták a Főnök utcai átjárót, a vasútfejlesztéssel kapcsolatos következő munkafázisok miatt, így egy újabb áthaladási lehetőség esett ki az érdi keresztirányú közlekedésben. Sokak orra alá tört borsot a kerülőút, mert az alagút felett található rendelőkbe, városi intézményekbe ez az átjáró jelenti az egyik belépőt. 

Pénteken délelőtt azonban még kacifántosabb eljutni a Mária utcába, illetve az Alispán utcába, Érd alsó és Érd felső közé, ugyanis az Alispán utcában út helyreállítási munkát végeznek, így behajtani tilos jelzés van érvényben az érintett szakaszon, vagyis, ha valaki elrontja, és a Főnök utca felől próbálkozik, majd megpróbál bejutni az Esküdt utca irányából az Alispán utcába, az egy jó fél órával előbb induljon, ugyanis ezt csupán a jó néhány kilométerrel odébb található Balatoni út felől tudja csak megtenni. 

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email