22_03_29_erdmost_nincskep

Hat diósdi van karanténban

22_03_29_erdmost_nincskep

Hat diósdi van karanténban

Spéth Géza, Diósd polgármester tájékoztatása szerint hat diósdi lakos van karanténban, és a Zöldfa Bölcsődében egy pozitív tesztet találtak. 4 felnőtt háziorvosi praxisban folytatódott a koronavírus elleni vakcinák beadása, amelynek során 346 személyt oltottak be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Spéth Géza a közösségi oldalán tette közzé a legfrissebb koronavírussal kapcsolatos adatokat.  Mint írja, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 6 fő diósdi lakos áll, 4 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában. A Zöldfa Bölcsődében egy főnél igazolódott koronavírussal való megbetegedés. Az intézményvezető megtette a szükséges intézkedéseket. A Dió Óvodában, a Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskolában, a Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, valamint a Polgármesteri Hivatalban a koronavírus miatti újabb megbetegedés ezen a héten nem történt.

A polgármester arról is beszámol, hogy Dr. Varga Dániel alpolgármester és háziorvos tájékoztatása szerint a héten a 4 felnőtt háziorvosi praxisban folytatódott a koronavírus elleni vakcinák első és második körös beadása, amelynek során 346 személy oltására került sor. Az oltások beadása Diósdon az Egészségházban, valamint az oltópontokban történik.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email