csozik

Fejlesztésekről tárgyalt a polgármester

csozik

Fejlesztésekről tárgyalt a polgármester

A Miniszterelnökségen tárgyalt dr. Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkárral Csőzik László. Érd polgármestere hangsúlyozta, az úthálózatot fejlesztenék, óvodákat és bölcsődéket építenének, új gazdasági övezeteket hoznának létre és a zöldterületeket fejlesztenék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László közösségi oldalán számolt be róla, hogy az államtitkárnak ismertette Érd főbb jellemzőit és részletesen ismertette a terveket.

Áttekintették az EU-s források felhasználásának lehetőségeit Érd számára, emellett külön foglalkoztak a Helyreállítási Alapból származókkal.

„Érd azon városok közé tartozik, amely részletes saját programot dolgozott ki az ún. RRF források helyi felhasználására. Mi készen állunk arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítsuk e terveket”

– emelte ki Csőzik László, ismertetve, a legfontosabb célok a belső úthálózat fejlesztése, új bölcsődék, óvodák építése, új gazdasági övezetek létrehozása, valamint a zöldterületek fejlesztése.

„Államtitkár úrtól segítséget kértem, hogy Érd a lehető legtöbb forrást tudja felhasználni. A találkozón azt is számba vettük, hogy az egyes projektekkel kapcsolatban mely kormányzati, állami szerveknél kell majd folytatnom a tárgyalásokat”

– írja Érd polgármestere.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email