22_03_29_erdmost_nincskep

Fiatal lány oltotta el a lakástüzet

22_03_29_erdmost_nincskep

Fiatal lány oltotta el a lakástüzet

Polgármesteri elismerésben részesítette Forrai Mónikát Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere, miután a fiatal lány eloltotta az egyik szomszédos lakás konyhájában kiütött tüzet, és még az ott lakó nénit is kihozta a lakásból.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A lakásban azért csaptak fel a lángok, mert az ott élő idős asszony a tűzhelyen hagyta az olajos serpenyőt. A füstöt észlelve a szomszédok próbáltak segíteni, azonnal riasztották a tűzoltókat és a mentőket. A gyors intézkedésnek köszönhetően nem történt komolyabb sérülés és anyagi kár – adta hírül közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester.

A tűzoltók kiérkezése előtt Forrai Mónika, aki jól ismerte a nénit, azonnal a segítségére sietett: határozott fellépésének köszönhetően a fiatal lányt be is engedte a lakásba, aki gyorsan eloltotta a tűzet, sőt, a nénit is kihozta a lakásból. Nem félt a füsttől, nem gondolkodott, hanem cselekedett, hiszen a cél a gyors segítségnyújtás, valamint a tűz terjedésének további megakadályozása volt – írta a polgármester, aki virágcsokorral és Polgármesteri Elismerő Oklevéllel köszönte meg a hősies helytállást.  

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email