22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatpontos meccset vív az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatpontos meccset vív az Érdi VSE

Május 2-án, délelőtt 11 órától a tabellán 6. Tatabányai SC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 33. fordulójában a 9. helyen álló Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétközi, idegenbeli bravúrral javította ki az elmúlt időszak botlásait az Érdi VSE, amely a 32. fordulóban nagy skalpot gyűjtött be a III. kerületi TVE otthonában elért 1–0-s sikerrel.

Limperger Zsolt együttese a 3 pont megszerzésével rendkívül sűrű mezőnyben áll a 9. helyen, hiszen 48 pontot gyűjtött eddig, miközben az aktuális ellenfél, a Tatabánya ugyan három hellyel is megelőzi Kertész Ferencéket, de az érdiek egy győzelemmel meg is előzhetik riválisukat.

A Tatabánya viszont nincs rossz formában, hiszen legutóbbi 5 mérkőzéséből 3-at nyert meg 1-1 döntetlen és vereség mellett.

Bekő Balázs együttese újoncként összességében remekül szerepel ebben az idényben, hiszen 32 mérkőzéséből 15-öt nyert meg, 5-ször játszott döntetlent és 12-szer szenvedett vereséget.

Erejét mutatja, hogy amikor ki is kap, akkor sem sok góllal, 12 vereségből 8-szor csak 1, 4-szer pedig 2 góllal kapott ki. A Pápa és a Balatonfüred idegenben, a Mosonmagyaróvár pedig otthon győzte le a TSC-t két góllal, a negyedik ilyen mérkőzést pedig éppen Érden játszották a felek, amikor Kollega Krisztián duplájával tartották otthon a 3 pontot az érdiek.

Limperger Zsolt azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen több meghatározó játékosára sem számíthat, illetve többek szereplése egyelőre még kérdéses.

„Hasonló mérkőzésre számítunk, mint hét közben a III. kerület ellen, de nagy kérdés, hogy milyen összeállításban tudunk pályára lépni és ez befolyásolhatja a mérkőzés alakulását”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 2-án, 11 órakor kezdődő Tatabányai SC–Érdi VSE mérkőzést Molnár Réka vezeti, segítői Czeglédi Barna és Gordos Árpád Mihály lesznek.

A Tatabányai SC tervei szerint amennyiben elérjük a kormány által meghatározott, az újabb könnyítésekhez szükséges 4 millió beoltottat és az erről szóló kormányrendelet is megszületik, akkor a mérkőzést már nézők előtt rendezik meg!

NB III, Nyugati csoport, 33. forduló
05.02., 11.00:
Tatabányai SC–Érdi VSE

Az NB III-as férfi csapathoz hasonlóan az Érdi VSE felnőtt női együttese is rangadót vív május 2-án, amikor 10 órától az Ercsi úti sporttelepen a 4. helyezett érdiek a 3. Kelen SC-Nimród SE II-t fogadják.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 12. forduló
05.02., 10.00:
Érdi VSE–Kelen SC-Nimród SE II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email