22_03_29_erdmost_nincskep

Újra lehet meccsre menni?

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra lehet meccsre menni?

Mint ismert, amikor a beoltottak száma eléri a 4 millió főt, új védelmi intézkedések lépnek életbe. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők például mentesülhetnek egyes korlátozások alól, mint a sportesemények.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapján hangsúlyozza, a szervezet szándéka, hogy a nézők a lehető leghamarabb visszatérhessenek a lelátókra, észszerű és biztonságos keretek között.

Az MKSZ folyamatosan figyelemmel követi a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos jogszabály-változásokat, jelenlegi információki szerint a szurkolók számára pedig a sportesemények védettségi igazolvánnyal látogathatók lesznek, amint a hazai beoltottak száma eléri a 4 millió főt.

„Az ezzel kapcsolatos jogi háttér már ismert, a szurkolók beengedéséhez azonban számos technikai, illetve ellenőrzési feltételt is biztosítania kell az események szervezőinek. Miután az új jogszabályi feltételek lehetővé teszik, az MKSZ határozott szándéka újranyitni a kapukat, a mérkőzéseket, minden sportági, egészségvédelmi, rendezési szempont figyelembevételével, hogy a nézők a lehető leghamarabb visszatérhessenek a lelátókra, észszerű és biztonságos keretek között”

– hangsúlyozták.

A 4 millió beoltott utáni védelmi intézkedésekről ide kattintva olvashat bővebben!

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email