22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az éllovasnál vizitál az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az éllovasnál vizitál az Érdi VSE

Az NB III Nyugati csoportját 8 ponttal vezető III. kerületi TVE vendégeként folytatja bajnoki szereplését az Érdi VSE, amely április 28-án, 17 órától lép pályára Óbudán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mérkőzést a III. kerületi TVE facebook oldalán élőben közvetítik! 

A III. kerületi TVE bár az elmúlt fordulóban meglepetésre egy hajrábeli góllal 1–0-s vereséget szenvedett a BKV Előre otthonában, a bajnokságot így is magasan vezeti Kemenes Szabolcs együttese.

Az óbudaiak 31 mérkőzés után 23 győzelemmel, 5 döntetlennel és 3 vereséggel állnak az élen. A BKV elleni botlást leszámítva pedig ott folytatják tavaszi menetelésüket, ahol ősszel abbahagyták, hiszen a közlekedésiek elleni mérkőzés előtti 9 találkozójukból 7-et nyertek meg 2 döntetlen mellett, s ebből 6-szor gólt sem kaptak.

Az Érdi VSE ezzel szemben nincs jó passzban, hiszen legutóbbi 3 mérkőzését egyaránt elveszítette, pedig a THSE és a Sopron ellen is visszajöhetett volna a meccsbe, de egyenlítés helyett mindkét alkalommal vereséget szenvedett.

„Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a BKV megmutatta, hogyan lehet legyőzni a III. Kerületet és egy hasonló játékkal készülünk mi is. Fontos, hogy ne kapjunk olyan elkerülhető gólokat, mint a Sopron elleni első gól, de mivel a Kerületnél nagyon sok kreatív játékos van, nem elég, hogy a rögzített helyzeteknél, hanem akcióban is mellettük kell lennünk. Kompaktan kell játszanunk ahhoz, hogy legyen esélyünk”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az április 28-án, 17 órakor kezdődő III. kerületi TVE–Érdi VSE mérkőzést Szabó Levente vezeti, segítői Balla Levente és Zsákai Milán lesznek.

A tervek szerint a találkozót a III. kerületi TVE facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 32. forduló
04.28., 17.00:
III. kerületi TVE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email