22_03_29_erdmost_nincskep

Visszajár a csatornapénz – de mennyi és mikor?

22_03_29_erdmost_nincskep

Visszajár a csatornapénz – de mennyi és mikor?

Amint véget ér a vészhelyzet, megtartja utolsó ülését a csatornapénzek körül vizsgálódó bizottság Tárnokon, és határozat születik arról, milyen összeget kaphatnak vissza a tárnoki társulati tagok - erről beszélt Lukács László polgármester az ÉrdFM 101.3-nak. Most úgy néz ki, ez májusban várható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy 2019 végén létrehozott bizottság vizsgálja, hogy mennyi csatornapénz jár vissza a tárnoki társulati tagoknak (erről itt írtunk bővebben). 

– A covid-helyzet, és hogy nem lehetett bizottsági üléseket tartani, hátráltatta ugyan a munkájukat, de a bizottsági tagok ettől függetlenül még tudtak dolgozni. A bizottság működésének időtartamát meghosszabbítottuk a veszélyhelyzet lejártát követő 90 nappal. Tudomásom szerint a napokban valamilyen elhatározásra jutnak a tagok, tehát a döntés elviekben megszületik, de ezt kihirdetni még nem lehet. Amíg veszélyhelyzet van, hivatalosan bizottsági ülést nem lehet tartani. Az óvintézkedéseket betartva beülhetnek egy terembe, beszélgethetnek is, de ez nem számít bizottsági ülésnek, hivatalos határozatot nem hozhatnak.  Az utolsó bizottsági ülést tehát csak akkor tudják megtartani, amikor a vészhelyzetnek vége. Ha májusban valóban megszűnik a veszélyhelyzet, össze lehet hívni a bizottságot, majd megtartjuk a testületi ülést is. Ekkor hirdetjük ki, mekkora lesz az az összeg, amit visszakaphatnak a társulati tagok – mondta Lukács László polgármester.

 

Hallgassa meg az ÉrdFM 101.3 Zónázó című műsorában elhangzott beszélgetést:


További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email