22_03_29_erdmost_nincskep

Zökkenőmentesen zajlott az oltás a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Zökkenőmentesen zajlott az oltás a Romicsban

Bárány Zsolt, a dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója köszönetét fejezi ki a rendelő csapatának, az ÁNTSZ dolgozóinak, a gyermek háziorvosoknak és a beoltottaknak, amiért zökkenőmentesen zajlott le 1032 ember oltása a rendelőben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a főigazgató az intézmény közösségi oldalán hangsúlyozza, minden beoltott lakos és saját nevében is köszönetét fejezi ki minden kollégájának, aki részt vett a hétvégi oltásban, így a rendelő csapatának, az ÁNTSZ dolgozóinak, a felnőtt háziorvosoknak és az önként segítő gyermek háziorvosoknak is.

„Óriási boldogság volt a beoltottak részéről az elégedett reakciókat megtapasztalni!”

– emelte ki Bárány Zsolt, aki külön köszönetet mondott Fodor Károlyné intézeti vezető főnővérnek és dr. Szakács Ferenc orvos-igazgatónak, mert az ő szervezőképességük nélkül aligha lett volna ilyen zökkenőmentes a március 19-i és 20-i tömeges oltás.

A főigazgató érdekességként megjegyezte, dr. Szakács Ferenc orvos-igazgató lépésszámlálója 15.600-at mutatott, ezt a kb. 11 kilométert az épületen belül teljesítette.

Bárány Zsolt az oltást végzők nevében pedig minden beoltott fegyelmezettségét, megértését és támogatását köszönte meg, hangsúlyozva, az 1032, 60 év feletti, oltásra regisztrált és értesített, Pfizer/BioNTech vakcinát kapó lakossal öt hét múlva, a második oltáson ismét találkoznak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email