22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik a tömeges oltás a Romicsban!

22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik a tömeges oltás a Romicsban!

Két nap alatt 1032 Pfizer/BioNTech vakcinát adnak be a 60 év feletti, oltásra regisztrált és értesített lakosoknak a dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Csőzik László polgármester az oltakozók türelmét kéri, mert az oltásra fél-egy órát várakozni kell.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Érd polgármestere közösségi oldalán emlékeztetett, március 19-én 13 és 19, és március 20-án 8 és 19 óra között 1032 oltásra regisztrált, 60 év feletti lakost oltanak be az érdi rendelőben. Ismertette, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Oltási Munkacsoportja némi szervezési nehézséget okozott, hiszen az óránként beoltandó 60 ember nem tízperces bontásban, hanem az adott óra nulladik percére lett behívva.

“Emiatt a szokásosnál is nagyobb türelmet és megértést kérnek a Romics szakemberei, mert fél-egy órát biztosan várakozni kell. Higgyék el, orvosaink és szakdolgozóink minden tőlük telhetőt el fognak követni, hogy minél gyorsabban és zökkentőmentesebben jussanak oltáshoz a behívott idősek!”

– jegyzi meg Csőzik László, aki azt kéri, csak az menjen oltásra, aki az adott napra és órára kapott értesítést. Az értesítés időpontjához képest legfeljebb 15 perccel előbb érkezzen, hogy ne legyenek túl sokan az épület előtt.

Kiemelte, kísérők nem kísérhetik partnereiket, hiszen azzal csak duplázódna a várakozók száma. A polgármester is azt kéri az oltásra érkezőktől, akinek lehetősége van rá, kitöltve vigye magával a hozzájáruló nyilatkozatot, hogy az adminisztráció is minél gördülékenyebb legyen. Ezt itt lehet letölteni.

A polgármester emlékeztetett, a dr. Romics László Egészségügyi Intézményt csak a Felső utcai bejárat felől lehet megközelíteni, az Alsó utcai továbbra is zárva van.

 

Kedves Érdiek! Örömmel jelenthetem, hogy folytatódik az érdiek és a környéken élők tömeges oltása! Összesen több mint…

Közzétette: Csőzik László – 2021. március 19., péntek

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email