22_03_29_erdmost_nincskep

Csak az menjen oltatni, aki értesítést kapott!

22_03_29_erdmost_nincskep

Csak az menjen oltatni, aki értesítést kapott!

Mint korábban beszámoltunk róla, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben pénteken és szombaton több mint ezer, 60 év feletti lakost oltanak be koronavírus elleni vakcinával. Az intézmény vezetősége újra hangsúlyozza, hogy csak azok jelenjenek meg az intézményben, akik értesítést kaptak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bárány Zsolt főigazgató az intézmény közösségi oldalán tette közzé a legfontosabb tudnivalókat az oltásól. Az Otási Munkacsoporttól megérkezett az oltandók teljes listája, óránkénti bontásban. Mint írják, 60 embert tudnak beoltani egy óra alatt, viszont mind a 60 ember egységesen az adott óra nulladik percére kapta a meghívóját. „Minden erőnkkel próbáljuk kezelni a helyzetet, de ez az órák „elején” bizonyosan beléptetési torlódással, esetenként kültéren történő várakozással fog járni. Beltéren mindenképpen el kell kerülnünk a tömeget, hiszen COVID szempontjából pont az egyik legesendőbb korosztály oltása a feladatunk. Kérem ügyeljenek a megfelelő öltözetre, Sándor és József egészen mást hozott, mint amit a mondóka szerint kellett volna.”- olvasható a bejegyzésben.

Az intézménye vezetői kifejezetten kérik:

1. Csak az menjen oltásra, aki értesítést kapott erről!

2. Lehetőség szerint kitöltött hozzájáruló nyilatkozattal érkezzen! Letölthető: https://koronavirus.gov.hu/…/_hozzajarulo_nyilatkozat…

3. Az értesítésen megjelölt időpont előtt maximum 15 perccel érkezzenek!

4. Kísérőként ne lépjen be senki az intézmény épületébe, kivéve ha olyan személyt kísér, aki önállóan nem tud közlekedni az épületen belül!

Ne felejtsék el, az Alsó utca felőli bejárat szeptember eleje óta zárva, tehát csak a Felső utca felől lehetséges az épületbe belépni.

A vezetőség arra is felhívja a figyelmet, hogy mivel nagyon sok embert szeretnének beoltani, ezért számítani kell arra, hogy időnként nagyobb tömeg alakulhat ki. Mindenkitől azt kérik, hogy legyenek megértőek, ha várakozni kell.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email