22_03_29_erdmost_nincskep

Jövőre is egyben marad az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Jövőre is egyben marad az ÉRD

A szakmai stáb hosszabbított és a játékoskeretben sem lesz nagy változás az ÉRD női kézilabda csapatánál, hiszen a klubvezetés elégedett az eddig elért eredményekkel. Interjú Fenyőházi-Nagy Andreával, az Érdi Sport Kft. ügyvezetőjével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A klubvezetés a napokban a szakmai stáb minden tagjával szerződést hosszabbított. Ez  azt mutatja, hogy elégedettek az ő munkájukkal. Hogyan vélekedik az eddigi  eredményekről? 

Igen, elégedett vagyok a szakmai stáb munkájával. Nagyon összehangoltan dolgoznak, jó a kapcsolat közöttük  Mindenki a feladatára koncentrál, rendszeresen képzik magukat. A kitűzött cél elérése természetesen majd csak a bajnokság végével lesz kimondható, de jó úton haladunk – kezdett bele Fenyőházi-Nagy Andrea, az Érdi Sport Kft. ügyvezetője.

Amennyiben jövőre is folytatódik az eredményes munka, akkor várhatóak-e hosszabb  távú célok, elvárások is a stáb felé? 

Céljaink megfogalmazása már az elmúlt időszakban is hosszú távra épült. Folytatjuk a már megkezdett munkát a kialakított stratégia alapján. Természetesen szeretném, ha a szakmai stábra is számíthatnék a jövőben. 

A csapat öt győzelemmel és kilenc vereséggel áll a tabella tizedik helyén, de reális esély  van rá, hogy jelenlegi pontszámát megduplázza. Mekkora bravúr lenne az új csapattal a  középmezőnyben végezni, nem feledve, hogy a Magyar Kupában akár négyes döntőbe is juthatnak a lányok?

A kitűzött cél a szezon kezdetén az NB I-ben maradás volt. Úgy gondolom, hogy továbbra is  ezt kell szem előtt tartanunk. Ha ez sikerül, elégedettek lehetünk. 

Mi a helyzet a játékoskerettel? Mennyi távozó várható, ki rendelkezik érvényes  szerződéssel? A kölcsönjátékosok közül ki maradhat? 

Játékosaink nagy része maradni szeretne. Mi is hosszú távon tervezünk velük. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, a már szerződéssel rendelkező játékosok névsoráról folyamatosan  tájékoztatjuk az érdeklődőket.  

Már tudjuk, hogy jövőre Alexandra Vukajlovics kölcsönbe érkezik Érdre. Ő hogyan  került képbe? 

Mint minden klub, mi is egész évben követjük a bajnokságban résztvevő csapatokat és  játékosokat. Bővíteni szeretnénk néhány poszton a játékos létszámot. Aleksandra már  dolgozott a vezetőedzőnkkel. A tárgyalások gyorsan és zökkenőmentesen zajlottak, véleményem szerint minden résztvevő megelégedésére.  

A jelenlegi járványhelyzet mennyire nehezíti meg az új játékosok igazolását, mobilitási  készségét (akarnak-e költözni például), egyáltalán a tárgyalási alapot is, hiszen az  anyagiak is nagy szerepet játszanak ilyen kérdésekben? 

Mivel kevés új igazolásunk van, ezért nem jelentett nehézséget a közös nevezőre jutás a  részletek egyeztetése során. 

Hogyan áll a jövő évi keret kialakítása? 

A tárgyalások most is folyamatosan zajlanak, keretünk 80%-a kész, várjuk az újabb kihívást!

Mennyire lehet már megfogalmazni a következő szezon céljait? Tekintve, hogy remekül szerepel a csapat, akár jövőre merészebb álmai is lehetnek. 

Nem szabad elfelejteni, hogy az NB I-es szereplés mellett kiemelt célunk a saját nevelésű  játékosok szerepeltetése. Nem szeretnék olyan célt kitűzni, amelynek megvalósításához újra  több anyagi forrásra lenne szükségünk. Sok tehetséges fiatal játszik az utánpótlás  csapatainkban, időt kell nekik adni. 

Az utánpótlásból várhatóak-e újabb felkerülő játékosok?  

Most is sok a fiatal, akiknek nem mindig egyszerű játéklehetőséget biztosítani. Vezetőedzőnk folyamatosan figyeli az utánpótlás szakmai munkáját, a játékosokat.  Lehetőséget kapnak az NB I-es edzéseken való részvételre, de nekik a legfontosabb, hogy  saját korosztályukban a lehető legjobb tudásukat nyújtsák. 

Nemrég 50 millió forintos szponzori szerződést kötött az Érdi Sport Kft. és a Fejér  B.Á.L. Zrt. Mit lehet tudni a szerződésről, miben fog ez megnyilvánulni a klubnál, illetve  milyen időtartamra szól? 

A szerződés 2021. december 31-ig szól. Szponzori szerződés, melyben mindkét fél a  szerződésben foglaltak szerint teljesíti a kötelezettségét. 

Egy ilyen szponzorációs szerződés mit jelent a klub életében? 

Nagyon sok pozitívum kapcsolódik egy ilyen nagy mértékű szponzorációhoz. Például több  megkeresést is kaptunk hasonló szándékkal. A felajánlások nagysága eltérő, de minden  törekvésnek és megvalósulásnak örülünk. Ebben az esetben azt fontos tudni, hogy ez a szerződés nem csak az Érdi Sport Kft.-nek  kedvez, hanem a tulajdonosnak, Érd város Önkormányzatának is. A kapott támogatás erejéig  az Önkormányzat csökkentette az adófizetők pénzéből általa adott összeg mértékét. 

Várható-e a jövőben újabb hasonló megállapodás? 

Folyamatosan keressük azokat a vállalkozásokat, akik támogatóink lehetnek. Sok tárgyalás  van folyamatban, és a veszélyhelyzet sem könnyíti a dolgunkat. Reméljük hamarosan  visszaáll az élet a megszokott kerékvágásba.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email