22_03_29_erdmost_nincskep

Ne telefonáljanak az oltás miatt a háziorvosnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Ne telefonáljanak az oltás miatt a háziorvosnak

Dr. Varga Dániel diósdi háziorvos arra kéri pácienseit, hogy ne zavarják a rendelést oltással kapcsolatos kérdéseikkel, mert semmiféle információjuk nincs arról, hogy ki, hányadik a listán és azt sem tudják előre megmondani, hogy mikor és milyen vakcina érkezik. Az orvos 350 embert oltott be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A rendelőben mindenki az oltásokkal foglalkozik hetek óta, hajnaltól éjfélig, telefonálás, adminisztrálás, vizsgálat után oltás, majd ismét adminisztrálás, mert az elektronikus térbe kell felhelyezni az oltás tényét. Közben telefonok tömkelege, lázas vagyok, köhögök, mikor kerülök sorra, hányadik vagyok a listán. A sok telefonálás mellet, bizony sokszor elveszti az ember a fonalat, és elmaradhatnak kívánságok.”- írja közösségi oldalán a doktor. Így arra kér mindenkit, hogy oltással kapcsolatos kérdésekkel, hogy mint például „hányadik vagyok az oltási listán?” vagy „mikor kerülök sorra?”  ne keressék őket telefonon, mert ezzel kapcsolatosan nem tudnak információt adni. Az oltási listát nem ők állítják össze, hanem a kormányhivataloktól kapják. „Oltóanyagról előre nincs információnk! 1 vagy 2 nappal az oltás előtt kapjuk meg, hogy hány személyt tudunk oltani, ezután kezdünk munka után általában este telefonálni.”

Dr. Varga Dániel arról is ír, hogy ő Diósdon eddig 350 személynek adta már be a vakcinát, tíz százalékuk már a második oltáson is túl van.

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email