img_4732

Több utánpótlás sorozatot is felfüggesztettek

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozatlan ideig felfüggesztette a legkisebb korosztályok (U7-U13) Bozsik Egyesületi programjának rendezvényeit, míg a Magyar Kézilabda Szövetség március 15-ig valamennyi korosztályos versenyt felfüggesztett. A folytatásról a járványhelyzet függvényében döntenek.

Az MLSZ honlapján azt írja, a kormány koronavírus-járvány megfékezésére vonatkozó intézkedéseit és előírásait figyelembe véve 2021. tavaszától határozatlan ideig felfüggeszti a Bozsik Egyesületi Program tornáit, fesztiváljait. Hozzátették, a program vezetői figyelemmel kísérik a járványügyi helyzetet és ennek ismeretében döntenek a Bozsik rendezvények megtarthatóságáról.

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapján számolt be róla, hogy hasonló okok miatt 2021. március 2. és 15. között az összes utánpótlás-bajnokságot felfüggeszti. Az MKSZ azt javasolja, a további megfertőződések és továbbfertőződések érdekében az edzések is kerüljenek át az online térbe.

Hozzátették, a felnőtt bajnokságok és kupasorozatok mérkőzéseit, valamint az MKSZ által szervezett nemzetközi eseményeket a jogszabályok, az MKSZ és a Nemzetközi, illetve Európai Kézilabda Szövetség Covid-protokolljának szigorú betartásával lehet megrendezni.

Az utánpótlás-bajnokságok esetleges újraindításával kapcsolatban az MKSZ a járványhelyzet, illetve a hatályos jogszabályok folyamatos nyomon követésével és ismeretében hoz döntést.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email