22_03_29_erdmost_nincskep

Több utánpótlás sorozatot is felfüggesztettek

22_03_29_erdmost_nincskep

Több utánpótlás sorozatot is felfüggesztettek

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozatlan ideig felfüggesztette a legkisebb korosztályok (U7-U13) Bozsik Egyesületi programjának rendezvényeit, míg a Magyar Kézilabda Szövetség március 15-ig valamennyi korosztályos versenyt felfüggesztett. A folytatásról a járványhelyzet függvényében döntenek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az MLSZ honlapján azt írja, a kormány koronavírus-járvány megfékezésére vonatkozó intézkedéseit és előírásait figyelembe véve 2021. tavaszától határozatlan ideig felfüggeszti a Bozsik Egyesületi Program tornáit, fesztiváljait. Hozzátették, a program vezetői figyelemmel kísérik a járványügyi helyzetet és ennek ismeretében döntenek a Bozsik rendezvények megtarthatóságáról.

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapján számolt be róla, hogy hasonló okok miatt 2021. március 2. és 15. között az összes utánpótlás-bajnokságot felfüggeszti. Az MKSZ azt javasolja, a további megfertőződések és továbbfertőződések érdekében az edzések is kerüljenek át az online térbe.

Hozzátették, a felnőtt bajnokságok és kupasorozatok mérkőzéseit, valamint az MKSZ által szervezett nemzetközi eseményeket a jogszabályok, az MKSZ és a Nemzetközi, illetve Európai Kézilabda Szövetség Covid-protokolljának szigorú betartásával lehet megrendezni.

Az utánpótlás-bajnokságok esetleges újraindításával kapcsolatban az MKSZ a járványhelyzet, illetve a hatályos jogszabályok folyamatos nyomon követésével és ismeretében hoz döntést.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email