22_03_29_erdmost_nincskep

Új vezető a „Matrica” Múzeum élén

22_03_29_erdmost_nincskep

Új vezető a „Matrica” Múzeum élén

Takácsné Németh Gabriellát választották meg öt évre a „Matrica” Múzeum és Régészeti Park intézményvezetőjének. A Hamvas Béla Városi Könyvtár intézményvezetőjének február 25-től Kovács Mariannát újabb öt évre kinevezték.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sikeres intézményvezetői pályázatokról számolt be Facebook oldalán Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere. Mint írta, a bíráló bizottság javaslata alapján Takácsné Németh Gabriellát bízta meg 5 évre a „Matrica” Múzeum és Régészeti Park intézményvezetőjének.

Az intézmény finanszírozása  és működése nagy mértékben változott,  a státuszokat leépítették és a nyitvatartási idő is jelentősen csökkent. Egyébként pedig funkciójában is változás állt be: leleteket például nem fogadhat be az intézmény és a kutatási tevékenységet sem folytathatja. Információink szerint a korábbi vezető ilyen feltételekkel nem pályázott a vezetői posztra.

A beérkezett pályázatok elbírálását követően Kovács Mariannát újabb öt évre kinevezte a Hamvas Béla Városi Könyvtár intézményvezetőjének február 25-től.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email