22_03_29_erdmost_nincskep

Itt vannak a tízmilliós ingyenhitel részletei

22_03_29_erdmost_nincskep

Itt vannak a tízmilliós ingyenhitel részletei

Egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások is igénybe vehetik márciustól a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt. Ehhez viszont teljes, lezárt és nyereséges 2019-es üzleti év kell és legfeljebb az akkori árbevételnek megfelelő összeg vehető fel – írja a portfolio.hu.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a portál részletezi a hitelprogram első szakaszának tervezetét – amely még nem a végleges feltételeket tartalmazza -, fedezetként tulajdonosi kezesség vagy ingatlanjelzálog is elfogadható lesz.

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogrammal felhívástervezetéről már társadalmi egyeztetés is indult, s február 27-ig várják az észrevételeket, javaslatokat.

A hitelprogram összege 100 milliárd forint, melyből Budapestre és Pest megyére legfeljebb 40% juthat. Célja, éven túli lejáratú forgóeszközhitel nyújtása készletbeszerzésre, működési költség, bér és járulékai, valamint rezsiköltség finanszírozására. Összege 1 millió és 10 millió forint között lehet, és nem haladhatja meg a 2019. évi teljes (12 hónapos) lezárt üzleti év árbevételét. Devizaneme kizárólag forint, a saját forrás elvárt mértéke 0%, kamata 0%, emellett kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj, szerződésmódosítási díj nem számítható fel, kivéve azt, amely harmadik felet illet (értékbecslői, közjegyzői díj), illetve a követelésbehajtás költségeit, futamideje a kölcsönszerződés megkötésétől számított maximum 120 hónap. Türelmi ideje (vagyis ameddig a törlesztést nem kell elkezdeni) a rendelkezésre tartási idő végétől számított legfeljebb 36 hónap.

A hitelkérelem csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező Közvetítőhöz nyújtható be, a közvetítők listáját az MFB Zrt. a honlapján teszi közzé.

További részleteket ide kattintva olvashat!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email