22_03_29_erdmost_nincskep

Nő a fertőzöttek száma Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Nő a fertőzöttek száma Diósdon

Spéth Géza, Diósd polgármestere a közösségi oldalán számolt be a legfrissebb koronavírussal kapcsolatos hírekről. Mint írja, az Eötvös József Általános Iskola egyik osztálya jövő héten karanténban lesz, míg a Zöldfa Bölcsődében egy ott dolgozóról derült ki, hogy megfertőződött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 41 fő diósdi lakos áll, 35 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.” – olvasható Spéth Géza bejegyzésében, hozzátéve azt is, hogy az elmúlt hetek adataihoz képest emelkedést mutatnak a településre vonatkozó számadatok.

Mint írja, az önkormányzati fenntartású Zöldfa Bölcsődében a héten 1 dolgozónál igazolódott koronavírussal való fertőzöttség. Az intézményvezető asszony értesítette az esetről a Népegészségügyi Szolgálatot és megtették az előírt protokoll szerinti intézkedéseket. Az Eötvös József Általános Iskolában egy osztály kötelező járványügyi megfigyelés alatt lesz a jövő hét során. A Dió Óvodában, és a Polgármesteri Hivatalban koronavírusos megbetegedés nem történt.

„Ezen a héten a 4 felnőtt háziorvosi praxis 20 fő beoltásra elegendő a koronavírus elleni vakcinát kapott, amely oltások beadása az Egészségházban megtörtént. További 32 fő kapta meg a koronavírus elleni oltást a Törökbálinton működő oltópontban.”

A Diósdi Önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email