22_03_29_erdmost_nincskep

Önkormányzati segítség az érdi háziorvosoknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Önkormányzati segítség az érdi háziorvosoknak

Az önkormányzat a rendelkezésére álló maszkokkal és kesztyűkkel, és felület-, valamit kézfertőtlenítőkkel segíti mind a huszonegy érdi háziorvos munkáját, közölte Csőzik László polgármester. Facebook oldalán azt írta, azért, mert információik szerint ebből van a legnagyobb hiány az érdi rendelőkben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető hivatalos közösségi oldalán osztotta meg, hogy csütörtökön több érdi háziorvossal egyeztetettek annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy a sikeres és gyors oltáshoz milyen segítséget nyújthatnak nekik. Több helyről is azt az információt kapták, hogy olyan alapvető védelmi eszközökben is hiányt szenvednek, mint az egyszerű gumikesztyűk. 

„Azt a döntést hoztam, hogy az önkormányzat rendelkezésére álló maszkokkal és kesztyűkkel, és felület-, valamit kézfertőtlenítőkkel segítjük mind a huszonegy érdi háziorvos munkáját.”

Csőzik László a posztban hangsúlyozta, hogy, aki nehézségbe ütközik a koronavirus.gov.hu felületen az oltásra való regisztráció közben, forduljon az érdi kormányablakokhoz, ahol tudnak segíteni. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email