22_03_29_erdmost_nincskep

Így nyitnának újra az edzőtermek

22_03_29_erdmost_nincskep

Így nyitnának újra az edzőtermek

November 11. óta zárva tartanak az edzőtermek, emiatt az emberek sportolási lehetőségei igencsak korlátozódtak. A Magyar Edzőtermek Országos Szövetsége (MEDZOSZ) azonban elkészítette az újranyitáshoz szükséges feltételrendszert, tudta meg az Érd FM 101.3 Pletser Ádámtól, a MEDZOSZ alelnökétől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pletser Ádám bár a trükközéssel nem ért egyet, azt mégis örvendetesnek tartja, mert azt mutatja, az embereknek van igényük a testmozgásra. Mint mondja, nem csak azért sportolunk, hogy szépen nézzünk ki, hanem azért is, mert ez rengeteg dolgot hozzátesz az életünkhöz.

„Nagy fájdalmunk és nagy hiba, hogy ezt elvették az emberektől, mert az edzőtermek legjobb formái annak, hogy biztonságban, jó körülmények között bárki, bármilyen edzettségi szinttől vagy problémától függetlenül tudjon edzeni” – fogalmazott.

Kifejtette, ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az emberek visszakaphassák azt, ami segítene, hogy ellenállóbbak legyenek a vírussal szemben.

Az újranyitás feltételeivel kapcsolatban azt mondta, a plexifalat például az edzőtermek vezeti nem szeretnék, elsősorban a szociális távolságtartást szeretnék elérni az edzőtermi látogatók, dolgozók között, emellett kötelező a fertőtlenítés és a létesítmények zuhanyzóit, szaunáit sem lehet használni.

Pletser Ádám arról is beszélt, az is jó megoldás, ha idősávokat alakítanak ki az edzőtermek látogatóinak, ám az ügyvezető alelnök szerint az edzőtermek csak a korlátozások enyhítésével nyithatnak újra, ez pedig még nem a következő hetekben valószínűsíthető.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email