22_03_29_erdmost_nincskep

Online konzultáció az M7 melletti zajvédő falakról

22_03_29_erdmost_nincskep

Online konzultáció az M7 melletti zajvédő falakról

Három érdi választókerület lakóinak a véleményét kérik az M7-es autópálya melletti zajvédőfalak kapcsán. A Facebookon elindított párbeszéd során arra kérik a környéken élőket, hogy osszák meg tapasztalataikat az autópálya zajvédő fal kiépítésének szükségességével vagy a zajártalommal kapcsolatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az M7-es autópálya zajfal és zajszint csökkentése jó volna, télen annyira nem is észrevehető ,de nyáron nagyon hangos, ha nyitva vannak az ablakok.”

„A Felsővölgyi felső, Törökbálinti úthoz közeli részén is főleg a 0-ás hangos, de az M7-es is zavaró. Főleg a téli időszakban, mikor nem lombosak a fák.”

„Az M7 autópályán Budapestről Székesfehérvár felé haladva a 18-as km-nél lévő kihajtónál (északi kihajtó, ahol az autók a Schell kúthoz érkeznek) a zajvédő fal a kihajtó egy jó nagy részénél, kb. 400 m hosszan teljesen hiányzik. Ezt mindenképpen pótolni/helyreállítani kellene, mert a hiánya télen/nyáron zavaró. Télen a fák lombkoronájának hiánya miatt, nyáron a nyitott ablakok miatt, mivel tavasztól őszig a hétvégéken megnövekedett az autópálya forgalma a Balatonra tartók miatt.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat vár Dr. Asztalos Éva, Gál Alex és Csépán István a közösségi oldalon, ugyanis a jövőben szeretnék, ha a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel közös álláspontra tudjanak jutni a zajvédelmet illetően. Sajnos sok helyütt egyáltalán nincs, ha pedig volt korábban, azt nem építették újra. 

A hozzászólásokat ITT tudják megírni. 

Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában Csépán Istvánnal beszélgettünk, hallgassa meg újra!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email