22_03_29_erdmost_nincskep

Érden is elkezdődött a regisztrált betegek oltása

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden is elkezdődött a regisztrált betegek oltása

Rövid határidőt kaptak a háziorvosok, hogy visszajelezzenek az egészségbiztosítónak arról, hogy a 80 év felettiek közül ki kaphatja meg a koronavírus-elleni védőoltást, ám ennek ellenére mindenhol gördülékenyen elkezdődött a regisztrált legidősebbek oltása Érden.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az 5. számú háziorvosi körzet orvosa, Dr. Balla Rozália a sasvárosi rendelőben kezdte el a páciensei oltását. Pénteken tizenkét 80 év feletti regisztrált beteget tudtak visszahívni és részükre beadni a Pfizer oltóanyagot. 

A sürgősségi orvos az Érd Médiacentrumnak elmondta, páciensei nagyon türelmesek, de már nagyon várják az oltást. „Készen állunk arra, hogy minél gyorsabban beadhassuk a vakcinát, ha úgy hozná az élet, hogy felgyorsulna a beszerzés, praxisunkban akár napi száz embert is be tudnánk oltani, vagyis egy hónapon belül az első oltást a teljes praxisunknak be tudnánk adni!” 

Dr. Balla Rozália az oltási hajlandósággal kapcsolatban elmondta, hogy a pácienseinek többsége beadatná magának az oltást, s úgy gondolja, hogy a bizonytalanok is meggyőzhetőek. Azt mondta, rendkívül sok múlik most az orvosokon, hogy hitelesen tudják tájékoztatni a hozzájuk járó embereket. 

Bartos Károlyné, nyugdíjas hölgy kérdésünkre elmondta, hogy a kezdetek kezdetén regisztráltak a férjével. Egy nappal korábban telefonon értesítették őket, hogy másnap megkapják az oltást. Azt mondta, nagyon elégedett a kommunikációval, szerinte korrektül tájékoztatta a rendelő mindenről. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email