22_03_29_erdmost_nincskep

A korábbi érdi jobbszélső döntötte el az érdi rangadót

22_03_29_erdmost_nincskep

A korábbi érdi jobbszélső döntötte el az érdi rangadót

Az ÉRD korábbi jobbszélsője, Krpezs-Slezák Katarina által értékesített hétméteressel nyert 24-23-ra az orosz Rosztov-Don női kézilabda csapata az ÉRD Aréna zárt kapui mögött rendezett norvég Vipers Kristiansand elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. Az EHF eközben megváltoztatta a sorozat lebonyolítását

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rangadót vívott egymással az ÉRD Aréna zárt kapui mögött a norvég Vipers Kristiansand és az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata. A Bajnokok Ligája A-csoportjában a norvég korlátozások miatt Érden pótolt mérkőzést a szoros küzdelemben, a korábbi érdi jobbszélső, Krpezs-Slezák Katarina góljával nyerte meg az orosz együttes 24-23-ra és állt a csoport élére, míg a norvégok az ötödik helyre csúsztak vissza.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nem sokkal a meccs előtt döntött róla, hogy a csoportkör mind a tizenhat csapata bejut a nyolcaddöntőbe és egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem.

A változtatásra azért volt szükség, mert a szervezet által kitűzött határidőig nem sikerült pótolni az elhalasztott mérkőzéseket.

Az EHF közlése szerint a nyolcaddöntőben a csoportgyőztesek a másik csoport nyolcadik helyezettjével, a másodikak a hetedikek, a harmadikak a hatodikak és a negyedikek az ötödikek helyen álló csapattal csapnak össze.

A döntés a magyar együttesek közül a férfiaknál a Telekom Veszprémet, a MOL-Pick Szegedet, a nőknél pedig a címvédő Győri Audi ETO KC-t és az FTC-Rail Cargo Hungariát érinti.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, A-csoport
Vipers Kristiansand (norvég)-Rosztov-Don (orosz) 23-24 (16-15)
ÉRD Aréna, zárt kapuk mögött. V.: Andorka, Hucker
Legjobb dobók: N. Mörk, Reistad, Knedliková 4-4, ill. Vjahirjeva 5, Bobrovnyikova, Kuznyecova 4-4

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email