22_03_29_erdmost_nincskep

Felkészült a hidegre az ÉKFI

22_03_29_erdmost_nincskep

Felkészült a hidegre az ÉKFI

Február 10-én esővel, havazással járó hidegfront érkezik Magyarországra, csütörtöktől akár napközben is mínuszokra készülhetünk. Az ÉKFI azonban felkészült, hogy ha szükséges, időben és szakszerűen tudjon intézkedni. A saját ingatlanunk előtti területet viszont magunknak kell síkosságmentesítenünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még tavaly készítette el téli üzemeltetési tervét az Érdi Közterület-Fenntartó Intézmény, amely folyamatosan kapja az időjárási előrejelzést az Országos Meteorológiai Szolgálattól.

Mint Somogyi Tamás, az ÉKFI ügyvezetője az ÉrdMost.hunak elmondta, az intézményben a várható időjárás függvényében alakítják ki az ügyeleti rendszert, mind a humán erőforrás, mind a gépek, mind az alapanyagok tekintetében, hogy minden feladat elvégzésére jusson megfelelő kapacitás, és időben, szakszerűen végrehajtsák azokat.

Somogyi Tamás felhívta a figyelmet arra is, hogy ilyen helyzetben a lakosok feladata hogy a saját ingatlana előtti területen elvégezze a síkosságmentesítést, hólapátolást.

Amennyiben veszélyes területet, problémát észlelünk, az ÉKFI honlapján megtalálható hivatalos elérhetőségeken jelezhetjük azt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email