22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hasznos edzőmeccs az éllovassal

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hasznos edzőmeccs az éllovassal

Harmadik téli felkészülési mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán az NB III Közép csoportját vezető Kecskeméti TE ellen a Nyugati csoportban ötödik helyezett Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár Limperger Zsolt a Hírös városiak ellen Kócsa Tamásra, Honti Attilára és az új igazolás Sulyok Richárdra sem számíthatott, azonban Fürjes Ádám, Varga Tamás és Kollega Krisztián ismét bevethető volt.

Ennek ellenére a feljutásért küzdő vendégek kezdtek jobban, mezőnyfölényük pedig bő negyedóra után érett góllá, amikor egy baloldali beadás után a hosszún üresen érkező Tóth Dániel passzolt az üresen tátongó érdi kapuba (0–1).

A vendégek vezetése után egyre kiegyenlítettebbé vált a játék. Bár valamivel többet támadott a Kecskemét, az érdiek is többször veszélyeztették a Bács-Kiskun megyeiek kapuját. Az egyenlítéshez legközelebb Kalmár Domonkos állt, de ballábas távoli bombája csak a keresztlécet találta telibe.

A fordulás után is többet birtokolták a labdát a vendégek, mégis az Érdi VSE volt veszélyesebb, amely gyors támadásokkal többször is eljutott a kecskeméti kapuig, de bevenni már nem tudta azt, így egy kiegyenlített és mindkét fél számára hasznos találkozót nyert meg egy góllal a Kecskemét.

„A héten kapták a srácok a csúcsterhelést, most vagyunk a legfáradtabbak. Így hozta a sors, hogy épp most játszottunk a Kecskeméttel, de örülök neki, mert egy erős csapat. Nem véletlenül áll ott a tabellán ahol, és valószínűleg fel is fog jutni. Ehhez sok sikert kívánok nekik! A mi játékunkkal kapcsolatban: az első negyedóra megint nem úgy sikerült, ellenfelünk pörgősebb volt, mint mi. Az első félidő közepétől viszont már egyenrangú ellenfelek voltunk. A célját elérte a mérkőzés, amit szerettünk volna, azt elvégeztük”

– értékelte a találkozót Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE február 13-án, 11 órától a szintén Közép csoportos HR-Rent Kozármislenyt fogadja az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján zárt kapuk mögött.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Kecskeméti TE (NB III, Közép) 0–1 (0–1)
Érdi VSE: Kertész F. – Csiszár, Bozsoki, Földesi – Fürjes, Kalmár D., Kertész B., Koós, Balogh Á. – Molnár B., Popov
Csereként pályára léptek: Farkas B., Kollega, Varga T., Fügedi
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Tóth D. (17. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email