22_03_29_erdmost_nincskep

A Békéscsabával találkozik az ÉRD a kupában

22_03_29_erdmost_nincskep

A Békéscsabával találkozik az ÉRD a kupában

Kisorsolták a TIPPMIX Női Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait. Az ÉRD a szintén elsőosztályú EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen lép pályára, hazai környezetben. A párharcot még ebben a hónapban le kell lejátszani, így rövid időn a bajnokságban és a Magyar Kupában is összecsapnak a felek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Magyar Kézilabda Szövetség kisorsolta a TIPPMIX Női Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait. A soron következő játéknapon az NB I-es ÉRD a szintén elsőosztályú EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen lép pályára, hazai környezetben. A párharcot még ebben a hónapban le kell lejátszani, melynek pontos időpontjáról megkezdődtek az egyeztetések. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Mint ismert, az ÉRD a harmadik fordulóban csatlakozott be a kupaküzdelmek 2020/2021-es kiírásába, mely során a másodosztály Keleti csoportjában szereplő Hajdúnánás vendégeként győzött 40-28-ra, s továbbjutott. Érdekesség, hogy most vasárnap is a Békéscsaba látogat az Érd Arénába a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában, így viszonylag rövid idő alatt kétszer is összecsap Horváth Roland alakulata a viharsarkiakkal. 

A TIPPMIX Női Magyar Kupa 4. fordulójának párosítása:

Kozármisleny SE – Siófok KC

MTK Budapest – Motherson Mosonmagyaróvári KC SE

Kisvárdai Master Good SE – Dunaújvárosi KKA

ÉRD – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

DVSC SCHAEFFLER – Alba Fehérvár KC

Budaörs KS NKFT – Váci NKSE

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email