22_03_29_erdmost_nincskep

Akcióban a MÁV és a Magyar Közút Zrt.

22_03_29_erdmost_nincskep

Akcióban a MÁV és a Magyar Közút Zrt.

A MÁV-csoport és a Magyar Közút Zrt. év végéig összehangolt akcióban gondoskodik a legforgalmasabb szakaszok ellenőrzéséről és az illegálisan lerakott hulladék felszámolásáról a kormány Tisztítsuk meg az Országot! Projektjében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A „Tisztítsuk meg az Országot!” Projekt keretében ezév nyarán megkezdődött az illegális hulladék lerakással leginkább érintett területek megtisztítása. A Projektben megkezdtük a vasúti és közúti létesítmények, az erdők, a nemzeti parkok valamint az önkormányzati közterületeken fellelhető illegális hulladékok összegyűjtését.- olvasható a MÁV holnlapján.  A nemrégiben meghosszabbított első ütemet április végéig kell lezárni majd.

A program év végi akciójában a MÁV munkatársai a vasúti sínek mentén, az állomások közelében végzik a terület megtisztítását, országos szinten. A hulladékmentesítés egész héten zajlik többek között Monor és Kőbánya-Kispest állomások közelében, Budapest-Déli pályaudvar környékén, valamint Szolnok és Tatabánya állomás közelében.

Dr. habil Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára elmondta, hogy a Tisztítsuk meg az Országot! Projekt egy Európában egyedülálló akció, amelyben az állami vállalatokon kívül az önkormányzatok, a civil szervezetek és a lakosság közreműködésére is számítanak.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email