22_03_29_erdmost_nincskep

Kisdolgok és nagydolgok

22_03_29_erdmost_nincskep

Kisdolgok és nagydolgok

Olvasónk fordult hozzánk levelében, hiányolva, miért nincsenek Érden nyilvános vécék, vagy ha vannak, mégis, merre? Mint írta, a napokban húsz percet kellett várnia a busz indulására, amit váltott lábbal toporogva tett meg, és bizony sürgető útja volt hazáig.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jó hírünk van: bár nyilvános vécé – az önkormányzat fenntartásában – nincs, a városközponti bevásárlóközpontban, a Deichmann és a New Yorker közti kis beugróban találunk toalettet, sőt, a buszpályaudvaron is, a váróteremben. Ennek kulcsa a pályaudvar portásánál van, akitől kétszáz forint letét ellenében megkapjuk. Miután visszaszolgáltattuk a kulcsot, a kétszáz forintot is megkapjuk, tehát ingyen használhattuk a mosdót. 

Ha klasszikus nyilvános vécék nem is, de mobilvécék azért voltak Érden, a városközpontban (többek közt a két vasút közötti részen). Ezeket azonban szinte egyáltalán nem használták a járókelők, így ezt a lehetőséget megszüntette a város. Ugyanakkor a játszótereken már igénybe tudják venni a gyerekek és szüleik a mosdót: nyilvános illemhelyiség található a József téri, a Betonozó, az Égerfa, a Fürdő, a Kalotaszegi, a Fügefa, a Képviselő, a Bádogos, valamint a Töhötöm utcai játszótereken, és az érdi városligetben is. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email