22_03_29_erdmost_nincskep

Ők az év emberei Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Ők az év emberei Érden

Csütörtökön folytatódott a városi elismerések átadása. Ahogy Csőzik László polgármester fogalmazott: a díjazottaknak köszönhetően ésszel és szívvel is érezzük, hogy Érd jó irányba halad, jó irányba fejlődik, és hogy összekovácsolódik ez a városi közösség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Év Rendőre Díjat Gurubi János rendőr százados, az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának megbízott vezetője vehette át, aki 2010 júliusa óta dolgozik az érdi kapitányságon. Tevékenyen részt vesz a városi rendezvények biztosításában. Kimagasló hely- és személyismeretet szerzett, amit maximálisan kamatoztat. Nagyon sokat tesz a hatósághoz érkező rendőrtanulók és hallgatók beilleszkedésében. Sokszor szabadidejében foglalkozik leendő kollégáival.

    
Az Érdi Sport Díjat idén az Érdi VSE NB III. labdarúgó csapata vehette át. Megnyerték az NB III Nyugati csoportját (legalábbis a táblázat élén álltak a bajnokság félbeszakadásakor), így alkalmuk lett volna feljutni. Példamutatóan vettek részt a járvány elleni védekezésben, és hetekig önkéntesként segítették a szociális ágazat munkáját, akár napi két-nyolc órában is.

    
Érdi Építészeti Nívódíjat vehetett át Helfrich Szabolcs DLA okleveles építészmérnök, a Dr. Staud József Egészségház megtervezéséért. Az épület nemcsak a belső funkcióit tekintve hozott új minőséget Érd életébe, hanem követendő példája lett annak is, hogy tud megfelelni az önkormányzat és a szakma által elvárt településképi megújulásnak egy ilyen, az egyik legforgalmasabb főutunk mellett felhúzott épület.

    
Nyéki Gábor okleveles építészmérnöknek a Jégcsarnok tervezéséért ítélte oda az Érdi Építészeti Nívódíjat a bíráló bizottság. Fontos szempont volt, hogy az épület önálló karaktert, hangulatot adott a város nyugati szélén fekvő új fejlesztési területnek. 

Kőműves Nikolett és Vajda Erik közterület-felügyelők azért részesültek önkormányzati elismerésben, mert ősszel segítettek hazajuttatni egy Asperger-szindrómás fiatalt, aki 48 órája tűnt el budapesti otthonából. 

A szerdai díjátadásról itt olvashatnak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email