22_03_29_erdmost_nincskep

Intelligens jegykiadó gyorsítja a belépést a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Intelligens jegykiadó gyorsítja a belépést a Romicsban

Befejeződött az önálló intelligens jegykiadó automata tesztelése a szakorvosi rendelőben, és pénteken szolgálatba állították az eszközt a Felső utca felőli előcsarnokban. Így az előjegyzett betegeknek mostantól nem kell sorbaállniuk a betegirányításnál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint közösségi oldalukon írják, az előzetesen foglalt időpontra érkező betegek a triázsnál történő hőmérsékletmérés, maszkellenőrzés és kézfertőtlenítés után az érintőképernyő segítségével bejelentkezhetnek a kívánt helyre. Az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata a páciens tajszámát kéri, és ki kell választani a rendelést is. Ha ez megtörtént, a gép sorszámot nyomtat (ezt eddig a betegirányításnál adták a kollégák).

Az eddig is külön betegirányítással működő rendelések esetében (lelki gondozó, tüdőgyógyászat, fizikoterápia, röntgen stb.) közvetlenül a rendelésen kell bejelentkezniük az érkezőknek.

Az időponttal nem rendelkezők továbbra is a betegirányítást vehetik igénybe, A kollégákhoz fordulhatnak azok is, akik idegenkednek az önálló intelligens jegykiadó auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata használatától.

Az eszköz használatáról készítettek egy kisfilmet is:

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email