22_03_29_erdmost_nincskep

Amikor az idősek ajándékoznak

22_03_29_erdmost_nincskep

Amikor az idősek ajándékoznak

Az Idősügyi Tanács ebben az esztendőben is szaloncukorral lepte meg a nyugdíjasklubokat. Idén több szervezet is továbbajándékozza az édességet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szaloncukrot – amelynek mennyisége a tagok létszámától függ, de klubonként 5-15 kilónyi édességről van szó – a napokban adták át. A vírusveszély miatt elmaradnak a találkozók, ünnepségek, ahogy az Idősek Karácsonya is, így a klubvezetők többsége úgy döntött, a szaloncukrot a tagok címére szállítják ki.

Van ugyanakkor olyan szervezet is, amely jótékony célra ajánlotta fel az Idősügyi Tanács meglepetését: a Bolyai Pedagógus Nyugdíjas Klub például a Topoly utcai idősotthon lakóinak, a Volán Nyugdíjas Klub a Lea Otthonban élő anyáknak és gyermekeiknek, a Barátkozzunk Nyugdíjas Klub pedig az Érdi Református Gyülekezetnek ajándékozza tovább a karácsonyi finomságot – tudtuk meg Czinderné Tassi Beátától, az Idősügyi Tanács egyik tagjától.

Elmondta azt is, várhatóan májusban tarthatnak ismét találkozókat a nyugdíjasklubok tagjai. Bár sok idős embernek hiányoznak a rendszeres együttlétek, a vírusveszély elmúltáig kockázatosak lennének az együttlétek.

Beáta beszámolt egy szomorú aktualitásról is: novemberben gyors lefolyású betegségben elhunyt a Csuka Zoltán Nyugdíjas Klub vezetője, Nawrocki Antalné.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email