eletfa_civil_licit_201208

Nő a licit

Régen nem növekedett olyan gyors ütemben az Érdi Civil Licit csoport tagjainak száma, mint az elmúlt héten - adta hírül Martin Norbert a csoport közösségi oldalán. Ezzel együtt nőtt a licitre felajánlott termékek száma is, elsősorban karácsonyi ajándéknak szánt kézműves termékekkel.

“Jön a Karácsony, és az Életfa Egyesület mindent megtett azért, hogy itt egyedi ajándékokat, díszeket találhasson mindenki! Ráadásul a nyertes licitek közvetlenül az egyesület számlájára kerülnek, így egy különleges ajándék mellé az adakozás öröme is segít ráhangolódni az ünnepekre! Hajrá Civil Licit! Tegyük minél több ember számára széppé ezt a Karácsonyt!” – írja a csoport közösségi oldalán Martin Norbert. 

Az Érdi Civil Licit csoport a koronavírus-járvány kezdetén, március 26-án alakult a közösségi oldalon. A csoporthoz  bárki, bármikor csatlakozhat, illetve másokat is meghívhat, és árverésre bocsáthat vagy licitálhat.  A legnagyobb ajánlatot tevő nyertesnek a vételi árat közvetlenül a támogatott bankszámlaszámára kell utalnia. Decemberben a licit kedvezményezettje az Életfa Csoport Egyesület, Érd és Környéke Sajátos nevelési igényű, tartósan beteg gyerekeket nevelő szülők közössége.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email