22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen lesz az érdi bíróság – galéria

22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen lesz az érdi bíróság – galéria

A zöldmezős beruházásban megépülő új igazságügyi központban a szerkezetépítés már korábban lezárult, most a bádogos és külső lakatos munkák, a gépészeti és elektromos szerelések és szerelvényezések, a festés és tapétázás, illetve a kertépítés a projekt fókusza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kivitelező Épkar Zrt.-Fejér-B.Á.L. Zrt. konzorcium első tagja tett közzé Facebook-oldalán új információkat és fotókat az építkezésről.

A projektben zöldmezős beruházásban épül meg egy háromszintes, mintegy 3570 négyzetméteres épület 3,24 milliárd forintból. A jelenleg ideiglenes épületben működő bíróság mellett az ügyészség is itt fog otthont kapni a fontos agglomerációs városban, illetve a rendőrkapitányság épülete is a közelben található, így Pest megye egyik fontos igazságszolgáltatási központja alakul ki az építkezéssel.

A földszinten többek közt kilenc termet alakítanak ki, ügyfélközpontot adnak át, tanúgondozó szobát helyeznek el, illetve egy tágas várakozó helyiség is elkészül. Az emeleteken pedig helyet kapnak a bírósági dolgozók irodái, illetve kezelőirodákat és egy multifunkcionális tanácskozótermet is kiépítenek. A projektben 99 parkolót is kialakítanak, valamint járták építésére és közterület-fejlesztésre is sor kerül.

Miután a szerkezetépítés már korábban lezárult most a bádogos és külső lakatos munkák, a gépészeti és elektromos szerelések és szerelvényezések,  a festés és tapétázás, illetve a kertépítés a projekt fókusza.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email