22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: folytatná széráját az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: folytatná széráját az Érdi VSE

Hiába a rendkívül feszes menetrend, jól veszi az akadályokat az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely két-két győzelemmel és döntetlennel a háta mögött november 29-én, 13 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként folytatná szériáját az NB III Nyugati csoportjának 20. körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

28 nap alatt kilenc mérkőzést játszik az Érdi VSE, amely a sorozatterhelés ellenére jó eredményeket ér el, ennek köszönhetően pedig fokozatosan lépdel előre a tabellán. Csiszár Zoltánék így is jellemzően két-három mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál, ennek ellenére a tizenhat meccsen megszerzett 31 ponttal visszajöttek a tabella hatodik helyére. Ráadásul hátrányuk csak három pont a náluk négy meccsel többet játszó FC Nagykanizsához képest.

Hiába van számos sérültje Limperger Zsoltnak, a csapat így is meccsről meccsre nagyot küzd, amit mutat például a hétközi, THSE elleni pótolt mérkőzés, ahol remek teljesítménnyel rukkoltak elő és álltak fel a hátrányból. Ezt a küzdőszellemet a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként is a pályára kell vinnie Bozsoki Imrééknek, hiszen a Fejér megyeiek már a nyitókörben vívott érdi mérkőzésen is megmutatták, nem szabad félvállról venni őket.

A Gárdony jelenleg tizenkilenc lejátszott meccsen 21 pontot szerzett, amellyel a tizenhatodik helyet foglalja el a tabellán. Hazai pályán pedig végképp nem szabad lebecsülni Kercsó Bencééket, hiszen az Agárdi Parkerdőben csak a Nagykanizsa és a Mol Fehérvár II tudott nyerni, a THSE pedig egy döntetlent kiharcolni. Emellett a Pápa és a Ménfőcsanak öt-öt gólt kapott a Gárdony vendégeként, amely a Bicskét és a Mosonmagyaróvárt is legyőzte hazai környezetben.

– Azt szeretnénk folytatni, amit szerdán produkáltunk a THSE elleni meccs első félidejében, az nagyon szimpatikus játék volt részünkről. Szeretnénk azt a teljesítményt átmenteni vasárnapra is, de nem egy félidőre, hanem kilencven percre. A saját játékunkkal kell foglalkoznunk. Ha úgy játszunk, mint hét közben, akkor bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot és vissza tudunk vágni a Gárdonynak az első fordulóban véghez vitt bravúrja miatt

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
11.29., 13.00:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email