22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszatérés után már jön az újabb „háború”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszatérés után már jön az újabb „háború”

Az NB III Nyugati csoportjának 2020/21-es évadát kiválóan kezdő újonc Tatabányai SC-t látja vendégül zárt kapuk mögött az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE a tizennegyedik fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Napra pontosan az eredeti játéknap után egy hónappal pótolja az Érdi VSE és a Tatabányai SC a korábban elhalasztott találkozóját. Az eredetileg Tatabányára kiírt, de a pályaválasztói jog felcserélése után Érdre “áttett” meccsen a tabella élmezőnyében álló együttesek összecsapására volt kilátás. Akkor az NB III-ba “visszajutó” tatabányaiak a harmadik helyet foglalták el 8-1-4-es mérleggel, míg Limperger Zsolték 7-2-3-assal hatodik helyen álltak.

Azóta mindkét fél visszacsúszott. Az érdiek az elhalasztott meccsek miatt és a balatonfüredi pontszerzés után a tizenegyedik helyre. A Bekő Balázs által irányított tatabányaiak ellenben legutóbbi öt mérkőzésükön csupán egy pontot szereztek (a BKV vendégeként), kikaptak a Balatonfüredtől, a Komáromtól, a ZTE FC II-től és a Mosonmagyaróvártól is, így jelenleg nyolcadikak 16 lejátszott meccsel.

“Már egy meccs után kezdenek előjönni a sérülések, így jelen pillanatban nekünk az a legfontosabb, hogy a saját kis öltözőnket úgy tartsuk, hogy mindig készen álljunk a következő “háborúra”, mert nekünk most minden meccs az. Meglátjuk, hogyan tudunk kiállni és igyekszünk eredményes focit játszani”

– mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, utalva arra, hogy a közel egyhónapos kihagyás utáni rövid felkészülés több meghatározó játékosnál kisebb sérülést okozott, akiknek játéka kérdésessé vált.

A november 18-án, 13 órakor kezdődő Érdi VSE-Tatabányai SC mérkőzést Katona Balázs vezeti, segítői Flinta Zoltán és Molnár Alex lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. fordulóból pótolt mérkőzés
11.18., 13.00, zárt kapu:
Érdi VSE-Tatabányai SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email