22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: döntetlennel tért vissza az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: döntetlennel tért vissza az Érdi VSE

A Balatonfüred hamar előnybe került, de a remek első félidőt produkáló Érdi VSE bő negyedóra után egyenlített, s a folytatásban mindkét félnek meg volt a lehetősége a három pont begyűjtésére, végül 1-1-es döntetlennel végeztek az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Veszélyesen kezdett a házigazda, amely hiába nem birtokolta a labdát az első percekben két nagy lehetőségig is eljutott. Sőt, már az ötödik percben előnybe is került, amikor Szalai Péterre nem léptek ki az érdiek, a jobbhátvéd távoli löketét pedig nem tudta védeni Kertész Ferenc (1-0).

Az érdieken azonban nem látszott a bő egyhónapos kihagyás és rohamoztak az egyenlítésért, amely a 17. percben össze is jött, amikor a nagy tűzijáték után Kalmár Domonkos húsz méterről elvállalt lövése hullott a kapuba Keserű Bence felett (1-1).

A folytatásban is inkább az érdiek voltak aktívabbak, de a jobbára mezőnyben zajló játék során mindkét oldalon sok hiba csúszott a támadásépítésbe.

A második félidőre is a vendégek érkeztek ki aktívabban, de igazán nagy gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. Sőt a vezetéshez Schillinger Dániel révén a Füred állt közelebb szűk egy óra játék után, de Bozsoki Imre óriásit mentett a hazai támadó elől. Innentől kezdve pedig átvette a kezdeményezést a házigazda, az érezhetően fáradó érdiekkel szemben, de Csiszár Zoltánék védelmük masszivitását a lefújásig megőrizték, így 1-1-es döntetlennel tértek vissza.

“Az első tíz percben lehetett látni, hogy egy hónapja nem voltunk futballpályán, a kapott gól után viszont visszaállt a Balatonfüred vagy mi próbáltunk meg hatékonyabban támadni és nem érdemtelenül jött az egyenlítés. A második félidő második felében nem tudom, hogy a fáradtság jött-e ki, mert nagyon kevés volt a foci, ívelgetés volt, ami nem a mi játékunk. Ahhoz képest, hogy hosszú idő után ez volt az első meccsünk, örülünk az egy pontnak”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Jól kezdtük a meccset, vezetést is szereztünk, de ez minket zavart meg és amíg meg nem kaptuk a gólt, úgy érzem, az Érd fölénk kerekedett, utána kicsit kiegyenlítettebb volt az első félidő, a második viszont egyértelműen a miénk volt. De egy rutinos jó csapat volt az ellenfelünk, amely megtartotta az eredményt” – nyilatkozta a Balatonfüredi FC vezetőedzője, Borgulya István, aki nyolcmeccses veretlenségi szériát épített a Veszprém megyeieknél.

Az Érdi VSE legközelebb november 18-án, 13 órakor lép pályára, amikor a 14. fordulóból elhalasztott, Tatabányai SC elleni mérkőzését pótolja az Ercsi úton.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
Balatonfüredi FC-Érdi VSE 1-1 (1-1)
Balatonfüred, zárt kapu. V: Horváth P. (Bőhm, Nagy B.)
Balatonfüredi FC: Keserű – Szalai P., Géringer, Burucz, Imre I. – Bene (Laurinyecz, 80. p.), Pápai (Markó, 33. perc), Csikós, Bartha – Schillinger, Nagy Z.
Vezetőedző: Borgulya István
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár (Kertész B., 85. p.), Kócsa, Koós (Pintér O., 89. p.), Varga T. – Molnár B. (Farkas B., 75. perc), Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Szalai P. (5. perc), ill. Kalmár D. (17. perc)

Az Érdi VSE mérkőzései, NB III, Nyugati csoport
14. forduló, 11.18., 13.00:
Érdi VSE-Tatabányai SC
19. forduló, 11.22., 13.00: Érdi VSE-BKV Előre
10. forduló, 11.25., 13.00: THSE-Szabadkikötő-Érdi VSE
20. forduló, 11.29., 13.00: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő-Érdi VSE
15. forduló, 12.02., 13.00: Nagyatádi FC-Érdi VSE
21. forduló, 12.06., 13.00: Érdi VSE-Komárom VSE
16. forduló, 12.09., 13.00: VLS Veszprém-Érdi VSE
17. forduló, 12.11., 13.00: Érdi VSE-Puskás Akadémia FC II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email