22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Több mint egyhónapos szünet után újra a pályán

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Több mint egyhónapos szünet után újra a pályán

Legutóbb október 10-én lépett pályára az Érdi VSE, amely bő egyhónapos szünet után tér vissza, hiszen november 14-én, 13.30-tól a Balatonfüredi FC vendége lesz az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Legutóbb a 12. fordulóban játszott bajnoki mérkőzést Limperger Zsolt együttese. Az akkor még negyedik helyen álló érdieknél ezt követően előbb két játékos, majd további tizennégy labdarúgó és stábtag PCR-tesztje mutatta ki a koronavírus-fertőzést. A Kolorcity Kazincbarcika ellen ifistákkal, létszámhiányosan állt ki az együttes, amely 3-0-s megállapított eredménnyel búcsúzott a MOL Magyar Kupától. A THSE-Szabadkikötő ellen korábban elhalasztott bajnoki mellett Kertész Ferencék a Tatabányai SC, a Nagyatádi FC, a VLS Veszprém és a Puskás Akadémia FC II elleni mérkőzésüket is a későbbiekben játsszák le.

Bár a hét elején még úgy tűnt, az NB III-as küzdelmeket felfüggesztik, végül a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy határozott, zárt kapuk mögött folytatódhat a bajnokság. Ennek értelmében az Érdi VSE november 14-én, szombaton 13.30-tól a Balatonfüredi FC vendégeként léphet pályára.

Noha a Veszprém megyeiek már tizenhét mérkőzést lejátszottak a harmadosztályban, csak a tabella tizenötödik helyét foglalják el. Borgulya István együttese azonban kiváló formának örvend. Az első tíz fordulóban csupán egy pontot szerző Balatonfüred valósággal megtáltosodott, amióta óriási meglepetésre sereghajtóként legyőzte a továbbra is éllovas III. kerületet. A már tizenkét gólnál járó Szabó Bence által vezérelt hazaiak legutóbbi hét bajnokijukból ötöt nyertek meg két döntetlen mellett. Ez alatt impozáns 19-6-os gólkülönbséget tudnak felmutatni.

Ezzel szemben az Érdi VSE az elmaradt mérkőzések okozta hátrányból kifolyólag visszacsúszott a tabella tizenegyedik helyére, s az is kérdés, hogy a 24 napos kihagyás utáni visszatérést követő minimális felkészülési időben mennyire tud ismét formába kerülni.

– Kíváncsian várom, milyen állapotban lesznek a srácok a 24 napos kihagyás után. Az edzéseken jónak tűnnek a srácok, de teljesen más az edzés és más a mérkőzés. Ráadásul komoly mérkőzéssorozat előtt állunk, úgyhogy bízom benne, hogy ez jól fog elsülni. Elsősorban a saját állapotunk ami perdöntő lehet, illetve hogy a Balatonfüred az új edzővel egy sokkal nyíltabb focit játszik, mint előtte. Ennek az eredménye, hogy ilyen jól szerepel, de nekünk most hatványozottan a saját játékunkkal kell foglalkoznunk

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A november 14-én, 13.30-tól kezdődő Balatonfüred FC-Érdi VSE mérkőzést Horváth Patrik vezeti, segítői Bőhm Ármin és Nagy Barnabás lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
11.14., 13.30:
Balatonfüred FC-Érdi VSE

Az Érdi VSE mérkőzései, NB III, Nyugati csoport
14. forduló, 11.18., 13.00:
Érdi VSE-Tatabányai SC
19. forduló, 11.22., 13.00: Érdi VSE-BKV Előre
10. forduló, 11.25., 13.00: THSE-Szabadkikötő-Érdi VSE
20. forduló, 11.29., 13.00: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő-Érdi VSE
15. forduló, 12.02., 13.00: Nagyatádi FC-Érdi VSE
21. forduló, 12.06., 13.00: Érdi VSE-Komárom VSE
16. forduló, 12.09., 13.00: VLS Veszprém-Érdi VSE
17. forduló, 12.11., 13.00: Érdi VSE-Puskás Akadémia FC II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email